26 Şubat 2012 Pazar

Bel Soğukluğu Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar:

Belsoğukluğu:

Cinsel ilişki yoluyla bulaşan başka bir bulaşıcı hastalıktır. O kadar ağır bir hastalık değilse de, cinsel organlar ve idrar yollarında iltihaplanmalara yol açar.

Erkekte, idrar yaparken şiddetli yanma ve penis içi iltihaplanması olarak görülür.

Kadında, beyaz akıntılar belirir, (ancak bunu olağan akıntıyla karıştırmamak gerekir). Akıntılar, idrar yaparken yanmaya neden olur.

Erkek ya da kadın, hastalığı diğerine hemen bulaştırır. YAZININ DEVAMINA GİT

Sponsorlu Bağlantılar:


Belsoğukluğu ve frengiyle ilgili en ufak kuşkuda, hemen doktora başvurmalıdır. Tedavinin başarısında hemen harekete geçmek ve hastanın tedaviyi dikkatle uygulaması söz konusudur. Aynı zamanda, başkalarına hastalığı bulaştırmamak için hastayken cinsel ilişkide bulunmamak gerekir.

Mantar tipi en hafif rahatsızlıklarda bile hemen bir doktora görünmek en doğru yoldur {bunlar yüzme havuzlarından ve spor alanlarındaki duşlardan kolayca bulaşabilirler). Görmezliğe gelinen, bir yana itilen frengi, gizli yeraltı uğraşını rahatça sürdürür.

Çağımızda zührevî hastalıklar bir meçhul değildir ve bunların kız ve erkeklerin tüm ilişkilerini engellemesi ve zayıflatması düşünülemez. Vücut, tehlikeli ya da iğrenç bir varlık olarak görülmemelidir.