22 Kasım 2013 Cuma

Protez bacak fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar:

Protez bacak fiyatları

Protez bacak fiyatları, diz altı veya diz üstü olması, hangi malzemeden üretildiği, isteğe bağlı bazı artı özelliklerinin bulunup bulunmadığı, özel bir amaca yönelik olarak hazırlanmış farklı özellikler gösteren bir protez olup olmadığına bağlı olarak farklılıklar göstermektedir.

Kişinin hastalığının durumu ve istediği özelliklere bağlı olarak farklılaşan bu fiyatlar, günümüzde erişilemeyecek boyuttaki rakamlar değildir. Bununla birlikte genel sağlık sigortası ile özel sağlık sigortalarının poliçe kapsamında protez bacaklar bulunmaktadır. Buna göre tamamen ücretsiz ya da protezin belirli bir oranda fiyatını ödeyerek sahip olunabilir. SGK'lı hastalar bilhassa bu durumdan faydalanarak protez sahibi olabilirler.

Günümüzde standart olarak verilen protez bacak hizmetlerinde bile üst düzey bir kalite ve konfor oranı yakalanmış olmakla birlikte, bu türlü üretilmiş standart protezlerin ücretleri de oldukça düşük seviyelerdedir. Kişiye en uygun protez bacağın belirlenmesi, ancak hastanın sağlık durumunu en iyi şekilde bilen uzman doktorların önerileri sonucunda olmalıdır.

İlgili aramalar: protez bacak fiyatları nedir? protez bacak ne kadardır? protez bacak pahalı mı?