4 Aralık 2013 Çarşamba

2014 Burun Estetiği Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar:

2014 Burun Estetiği Fiyatları

Ülkemizde de tüm dünyada olduğu gibi en çok tercih edilen operasyonların başında burun estetiği gelir. Estetik bir buruna sahip olmak eskiye nazaran çok daha ucuzdur. Bunun sebebi burun estetiği yapan estetik cerrah sayısındaki artıştır. Burun estetiği fiyatları da enflasyona paralel olarak diğer herşeyde olduğu gibi her sene artmaktadır. Estetik burun ameliyatı fiyatlarını sitemizden güncel olarak takip edebilirsiniz. Burun estetiği genel aneztezi ve lokal anestezi olmak üzere 2 farklı anestezi tekniği uygulayarak yapılır. Genel anestezi ile operasyon yapılacaksa bir anestezi doktoru da hazır bulunacağından fiyat da doğal olarak artacaktır. Burun ameliyatı gerçekten zor bir ameliyattır. Bu sebeple lokal anestezi yaptıracaksanız iyi bir lokal anestezi şarttır. Bunu bir kez daha düşünmenizde fayda olacaktır. Fiyatı düşürmek için lokal anestezi tercih edilecekse bazı zorlukları göze almak gerekecektir.

Burun estetiği ne kadardır?

2013-2014 yılları arasında geçerli olacak burun estetiği fiyatları 2500 ila 8000 tl arasında farklılık göstermektedir. Eskiden sadece zengin insanların yaptırabileceği kadar pahalı olan burun estetiğini, günümüzde hemen herkes yaptırabilmektedir. İsim yapmış, tecrübeli, başarısını kanıtlamış, yoğun hasta potansiyeli olan doktorlarda ücret çok daha yüksek oranlara varabilmektedir.

İlgili aramalar: 2013,2014 burun estetiği fiyatları nedir? burun estetiği kaç liradır? estetik burun ameliyatı ne kadardır?