7 Aralık 2013 Cumartesi

Tekerlekli Sandalye Nasıl Katlanır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Tekerlekli Sandalye Nasıl Katlanır?

Çok çeşitli özellikler ve üretim malzemeleri kullanılarak üretilmekte olan tekerlekli sandalyelerin, bu özelliklere göre katlanma şekilleri de değişiklikler göstermektedir. Ancak genel olarak tekerlekli sandalyeler ortadan ikiye katlanabilir bir mekanizma üzerinden tasarlanmaktadır.

Çeşitli amaçlara göre özel olarak üretilmiş olan tekerlekli sandalyeler, daha küçük bir hale gelebilecek ve pratik taşıma özelliklerine sahip olarak daha fazla katlanma özellikleri gösterebilmektedir.

Son derece dayanıklı malzemelerden üretilmekte olan tekerlekli sandalyeler, bu yüksek dayanıklılığa sahip olabilmeleri için, olabildiğince birleşik profillere sahip olarak üretilmekle birlikte, isteğe ve alım gücüne bağlı olarak, farklı ve çok daha dayanıklı malzemelerden üretilerek çok daha pratik taşıma özellikleri gösterebilmektedir. Kolayca kullanılabilecek bir veya birden fazla kilitleme mekanizması, çeşitli butonlara basmak suretiyle çalıştırılarak, tekerlekli sandalyelerin katlanması mümkün olabilmektedir.