22 Aralık 2013 Pazar

Tüp Bebek İçin En İyi Doktorlar

Sponsorlu Bağlantılar:

Tüp Bebek İçin En İyi Doktorlar

Tüp bebek tedavilerinde yaklaşık olarak 15 gün anne ile ilgilenir ve her türlü testler her türlü hormon değerleri araştırılarak tüp bebek tedavisinde en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlamak için iyi bir doktora ihtiyacınız vardır. Fakat tüp bebek tedavisine karar vermiş çiftler, hangi doktora başvurup en iyi tedaviyi alacakları konusunda kararsız kalırlar. Biz bu konuda sizlere yardım etmek için Türkiye’mizde ki önemli tüp bebek uzmanlarını sizlere tanıtacağız.

Profesör Doktor Mustafa Bahçeci
57 doğumlu Sivas’ta doğmuş Ankara üniversitesi tıp fakültesi mezun olan bahçeci aynı fakültede 1985 yılında doğum ihtisasını tamamlamıştır. Türkiye'de birçok kez tüp bebek tedavisinde başarılı sonuç alan nadir doktorlarımızdan biridir.

Doçent Doktor Ulun Uluğ
1969 yılında İstanbul’da doğmuş olan doktorumuz Eskişehir Anadolu lisesinde ortaöğretim görüp Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmiştir. Bu konuda kendini geliştirmiş olan doktorumuz 80 in üzerinde yerli ve yabancı dergi ve gazete de makalesi bulunmaktadır. Ayrıca 200 ün üzerinde bilimsel atıf yapmıştır.

Operatör Doktor Süleyman Tosun
1965 yılında Türkiye’mizin Ankara ilinde doğmuş olan Süleyman Tosun Hacettepe üniversitesi tıp fakültesinden 1989 yılında mezun olmuştur. Birçok başarılı tüp bebek tedavisine imza atmış olan Süleyman Tosun yurtiçi ve yurtdışı birçok bilimsel yayınları mevcuttur.

Daha birçok doktorumuz kendini tüp bebek tedavisi konusunda geliştirmiş ve bu konuda başarılara imza atmaya devam etmektetir. Fakat Türkiye’de en fazla ismi duyulan 3 doktorumuz bunlardır. Sizde çevrenizdeki tüp bebek tedavisine girmiş ve başarılı sonuç aldığınız ve memnun olduğunuz doktorları bu yazımıza yorum yaparak tüp bebek düşünen diğer ailelerinde ön bilgi sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. Unutmayın ki en iyi doktor bulma yöntemlerinden biri referanstır ve tüp bebek konusunda da referanslı doktorlarla öncelik vermenizi tavsiye ederiz.

İlgili aramalar: en iyi tüp bebek tedavisi uzmanları kimlerdir? tüp bebekte en iyi doktorlar hangileridir? tüp bebek tedavisinde en başarılı hekimler kimler?