29 Aralık 2014 Pazartesi

Yağ Yakıcı Sebze Suyu

Sponsorlu Bağlantılar:

Yağ Yakıcı Sebze Suyu

Kadınların ve erkeklerin çağımızdaki en  büyük sorunu verilemeyen  fazla kilolarıdır­. Yalnız­ca hiç bir şey yemeden  de kilo verilmediği­ni hepimiz zayıfla­mak istediğimiz dönemler­de fark ederizk­. Lakin yoğun çalışma ve zamanın kalmama­sı gibi ne­denlerden  ötürü düzenli bir şekilde spor yapamıyoruz­. Yemediğimiz hal­de kilolar aynı duruyor bu da bizi bütünüy­le psikolojik açıdan çökertiyor olsa bile yine de hiçbir zaman pes etmememiz, kilo verme isteğimize tam gaz devam etmemiz gerekir­­. Bu makale­mizde kilo kaybetmek isteyen  kadın veya erkek olsun hiç fark etmez yağ yakımına yardımcı olacak harika bir sebze suyu tarifi veriyoruz­.

Evde kendi başınıza kolaylık­la hazırlaya­rak içebilecek olduğunuz tarifimiz bütünüy­le doğal ve oldukça etkili­. İşte kilo vermenize yardımcı, doğal ve bir o kadar da sağlıklı bir yağ yakıcı içecek tarifi için yazımızı okumaya devam edin­.

Malzemeler
2 adet orta boy domates
2 adet taze kerevizin sapı
2,5 yemek kaşığı hakiki elma veya üzüm sirkesi
1 adet taze sıkılmış limonun suyu
Yarım çay kaşığı toz kırmızıbiber (acı olması gerekiyor)

Sebze suyunun hazırlanması
Domatesleri yıkayarak kabuklarını tamamen soyun­.
Kerevi­zin saplarını küçük parçalar halinde doğrayın­.
Ardın­dan bu ikisi­ni robot­ta ya da el blenderin­da püre haline getirin ve kalan başka malzemeleri de ekleyerek soğuk olarak aç karnına günde 1 defa olmak üzere 2 hafta süresince afiyetle için­.