9 Ocak 2015 Cuma

Evde Kalıcı Saç Düzleştirme Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Evde Kalıcı Saç Düzleştirme Nasıl Yapılırı

Kalıcı saç düzleştirme nasıl yapılır bu problemin yanıtına beraber bakalım­. Evinizde kalıcı saç düzleştirme işlemi saç bakımı hususun­da hem duyarlı hem de zor bir evredir­­. Bu süreç ile dalgalı veya kıvırcık saç sahipleri düzleştirme düşüncesi var ­ise düz saçlara sahip olmak isteyen  kişi hem kendisine güvenen  hem de kararlı bir yapıya sahip olmalıdır­­.

Saç Nasıl Düzleştirilirı

Evde kalıcı saç düzleştirme kimyasal bir süreç ile ilgilidir­­. Bu kimyasal süreç ile keratin molekülleri ile bağlar çok daha güçlü bir hal alıp bu sayede kalıcı düz bir görünüm kazanılmış olmakta­dır­­. 

Evde sizlere lazım olabilecek araç gereç ve ürünlere sahip olun ve aşmaları düzgün bir şekil­de takip edin ve uygula­yınız­.

Eğer yapılmakta olan düzleştirme işlemi sonra­sı hali hazır­da saçlarınızda kıvrımlar var ­ise aynı işlemin tekrar yapılarak düz bir görünüm sağlanmalıdır­­.

Son olarak kimyasal ürünler seçerken  ve kullandığınız sırada çok duyarlı ve titiz davranmanız gerekir­­. Son aşama olarak boyama işlemi esnasın­da saç boyasını oldukça dikkatli bir şekil­de uygulamanız gerekir­­. İşlem önce­leri kimyasal ürünleriniz ile ilgi­li bilinç sahi­bi davranın ve daha dikkatli olun­.