14 Ocak 2015 Çarşamba

Nasıl Kolayca Zayıflarız?

Sponsorlu Bağlantılar:

Nasıl Kolayca Zayıflarız?

Türk kadınları yapı itibariyle yuvarlak hatlara sahiptir, yuvarlak hatlar onları oldukları için daha kilolu göstermekte­dir­­. Yuvarlak hatlara bir de ba­sit bir şekilde kilo alma eklendiği zaman Türk kadı­nları yaşam boyu kilo sorunu ile boğuşmaya mahkum oluyor­. Bun­dan ötürü gündemlerin­den  zayıfla­mak derdi hiç bir zaman eksik olmaz­. Günümüzde modanın da sıfır beden  üzerine kurulu olduğunu düşündüğümüzde, ergenlikten  başlayıp kadınlarımı­zın gündeminde hep fazla kilolar bulunur­. Bun­dan ötürü de nasıl kolay zayıflanır sorusunun cevabını düşünüyor olmaları hiçte anlamsız olmaz­.

Türk kadı­nın kilo sorunları­nın yanına Türk yemekleri­nin muhteşemliği eklendiğinde, zayıflamaya çalışmak tam bir işkenceye dönüşebilir­­. Bu işkenceyi hafifletmek amacı ile en  çok cevabını aradığımız soru nasıl ba­sit zayıflanır olmuştur hep­. Kolay zayıflamanın yolu her zaman daha az yemekten  ve daha çok spor yapmaktan geçer­.

Yurdumuz­da genel­de Avrupa ve Amerikalı uzmanların diyet listeleri ile zayıflamaya çalışmakta olan kadınların yenilgilerine şahit oluyoruz­. Oysa ki kalıt­sal kodları ve beslenme alışkanlıkları kadar günlük yaşam temposu da bambaşka olan kadınımıza bu listelerin tesirli olmadığını birçok beslenme uzmanı yüksek sesle dile getirmekte­dir­­.

Kolay zayıflamanın en  makul ve sağlıklı yolu, kişiye özel diyetlerdir­­. Bir diyetisyen­den  alacak olduğunuz yardım ile kendi günlük programınıza uygun beslenme ile hem ba­sit hem de sağlıklı zayıfla­mak olanak­lı­. Nasıl ba­sit zayıflanır sorusunun oldukça kısa cevabı; daha az yemek ve daha çok spor olarak verile­bilir­­.

Her yere araba ile gitmek, asansör ile çıkmaktansa daha fazla yürümek ve merdiven  çıkmak, spor yapmaya vakti olmayanlar için olmazsa olmazdır­­.  Doğru diyet listesi ve daha hareketli bir hayat ba­sit zayıflamanın en  basit yöntemidir­.