1 Mart 2015 Pazar

Alerjinin Tedavisi Var Mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Alerjinin Tedavisi Var Mıdır?

Avrupa ve Amerika'da 30 senedir uygulanmakta olan, Türkiye'de ise henüz yeni tanınmaya başlanan biorezonans tedavisi ile alerjiden kurtulmak mümkün hale geliyor.

Bu tedavi türü; Egzama, astım, çölyak, saman nezlesi, besin, polen ve toz alerjileri­nin giderilmesinde yüzde 90'ın üstün­de başarılı sonuç veriyor­. Biorezonans Uzmanı Dr­. Sinan Akkurt iyileşme süresi­nin 10 ila 12 hafta sürdüğünü açıkladı­. Akkurt, en  çok başvuruyu kaşıntı, kabarıklık, burun ve geniz akıntısı gibi şikayetleri olan hastalar­dan aldıklarını belirtti­.

Biorezonans Uzmanı Dr­. Sinan Akkurt'un vermiş olduğu bilgilere göre, tedavi alerji testi ile birlikte başlıyor­. Testle hastanın kaç maddeye alerjisi olduğu saptanıp bundan sonra ana alerjenlere öncelik verilip kişiye özel biorezonans tedavisi planı uygulanmakta­dır­­.  Haftada bir defa, yaklaşık olarak bir saat süren  seanslar nihayetinde ortalama olarak 10 ila 12 hafta içinde iyileşme sağlanmakta­dır­­.

Biorezonans tedavisi­ni Türkiye'ye tanıtan Dr­. Sinan Akkurt, en  çok başvuruyu yüzde 83'lük dilimle genel alerji başlığı altındaki kaşıntı, kabarıklık, burun ve geniz akıntısı ve kaşıntısı gibi şikayetleri bulunanlar­dan aldıklarını söyledi­. Bunu yüzde 8 ile alerjik astım, bronşit ve ürtiker hastalıkları izliyor­. Tedavi, anne sütü dahil olarak süt ve süt ürünleri tüketemeyen  galaktozemi hastası bebeklere de uygulanabiliyor­. Akkurt, başarılı sonuçlara bir örnek olarak çölyak tanısı sebebiy­le askerden  muaf sayılan, tedavi bittikten  iki ay sonra askere kabul edilen  21 yaşındaki hastayı gösterdi­.

Ağrısız, acısız ve yan tesiri olmayan bir metod olan biorezonans tedavisi, kişi­lerin yaydıkları elektromanyetik frekansların özel bir aygıtla anlaşılmasına ve hastalıklı dokulara yaydıkları­nın tam aksi yönde frekans yollayarak iyileştirilmelerine dayanmaktadır­.

İlgili aramalar: alerjinin tedavisi var mıdır, burun ve geniz kaşıntısının tedavisi nedir, alerji nasıl tedavi edilir, alerjinin kesin tedavisi var mı