26 Nisan 2015 Pazar

Evde Peeling Nasıl Yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar:

Evde Peeling Nasıl Yapılır?

Cildiniz de meydana gelen  ölü derilerden  ve kırışıklar­dan kurtulmanız için evinizde uygulayabileceğimiz peeling tarifleri­ni gelin bir­likte öğrenelim­.

Birinci peeling tarifimiz; Bir adet salatalık, yarım çay kaşığı limon suyu, bir çay kaşığı hamamelis (aktarlar­da bula­bilirsiniz) ve bir yumurta akını bir yere ayırın­. Salatalığın kabuklarını soyun, mikserden  geçirdik­ten  sonra daha son­ra süzgeçten  süzün ve kalan bütün malzemeleri karıştırın­. Peelingi bütün yüzünüze yaydıktan sonra cildinize iyice oturma­sı için 15 dakika bekletin ve iyice durulayın­.

İkinci peeling tarifimiz; Başka bir tarif için ise gereksinim duyacak olduğunuz malzemeler küçük parçalara bölünmüş bir ananas, bir yemek kaşığı ananas suyu, bir yemek kaşığı bal ve aynı oran­da yulaf ezmesi­.

Ananas ve ananas suyunu bir kasede ezip daha son­ra bal, yulaf ezme­si ve bal karışımını ve ananasları ilave edin­. İyice karıştırdıktan sonra, yüzünüzü ıslak su ile ıslatın ve karışımı dairesel hareketlerle cildinize uygula­yınız­. Bunu yaparken  gözünüze kaçırmamaya özen  göstermeniz gerekir­­. Peelingi beş dakika kadar beklettikten  sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın­. Ardın­dan nemlendirici uygulamayı unutmayın­.

İlgili aramalar: evde peeling nasıl yapılır, evde peeling yapmak