19 Haziran 2015 Cuma

Bitkisel Peeling Losyonu

Sponsorlu Bağlantılar:

Bitkisel Peeling Losyonu

Peeling nere­deyse her bayanın mutlaka yaptırmak istediği ve hayatın­da en  az 1 kere de olsa denediği bir yöntemdir­­. Birçok bayan Peeliing uygulamasını cilt merkezlerinde yaptırmak da ve tonlarca para harcamaktadır­­.  Fakat bu kadar para harcayanlar bir yana dursun bu işlem aynı zaman­da da bitkisel yollar ile de yapılmaktadır. Bitkisel metodlara başvurmayanlar birtakım kimyasal karışımları ciltlerine uygulattırmaktadırlar­. Bunun yerine kendileri­nin hem sağlıklı hem de %100 bitkisel yollar ile hazırlayabileceği bir Peeling kremi ihtiyaç duyan bayanların Peeling gereksinimleri­ni gidermektedir­­. Peeling, gene olarak ölü derileri canlandırarak onarımını sağlar­. Bilhassa yazın Güneş etki­yi ile ölen  deriler Peeling yapılarak canlandırıla­bilir­­.

peeling kremi

Peeling kremi­ni hazırla­mak amacıyla ihtiyacımız olan bir­takım malzemeler bulunur­.Almanız lazım olan bu malzemeler;

1 çorba kaşığı kadar deniz tuzu

3 çorba kaşığı kadar zeytin yağı

Yalnız­ca 2 farklı malzeme ile cildinizi onarmak si­zin elinizde­. Peeling kremi­nin hazırlanışı da gayet kolaydır­­.  Kremi hazırla­mak amacıyla deniz tuzunu öncelikli olarak küçük parçalara ayırın­. Malzemeler bölümünde da belirtiğimiz kadar zeytin yağını bir kaba koyun­. İçine de küçük parçalara ayırdığınız deniz tuzlarını ekle­yip karıştırın Peeling kreminiz hazır­­. Peeling kremi­ni bedeninize uygulayacağınızdan ötürü bedenini­zin temiz olma­sı gerekiyor­. Bu sebeple de ılık bir duş almanız gerekir­­. Duşunuzu aldıktan sonra hazırlamış olduğunuz Peeling kremi­ni eliniz ile bedeninize dairesel hareketler yaparak yani masaj yapar şekil­de sürmeniz gerekir­­. Tüm bedeninize sürdüğünüz karışımı bilhassa topuk ve dirsek bölgelerinize daha yoğun bir şekil­de sürmeniz gerekir­­. Ardın­dan da yine ılık suy­la duş almanız gerekir­­. Hepsi bu kadar­. Yalnız­ca yarım saat gibi kısa bir sürede vücudunuz daha canlı bir görünüm kazandı­.

Size uygun olabileceği­ni düşündüğümüz Cildimi­zin Yenilenme­si başlıklı makalemizde cildin yenilenme­si ve cilt yenilenme­si ile ilgi­li bilgiler verilir­­. Göz atmanızı tavsiye ediyoruz­.

İlgili aramalar: peeling kremi nasıl hazırlanır, evde piling nasıl yapılır, peeling evde hazırlanır mı, peeling losyonu yapımı