28 Haziran 2015 Pazar

Kilo Vermeyi Bilinçaltına İşlemek

Sponsorlu Bağlantılar:

Kilo Vermeyi Bilinçaltına İşlemek

Diyetisyene gidiyorsunuz ve diyetisyenin size verdiği listeleri ve kuralları aynen  uyguluyorsunuz, saatlerinizi spor salonun­da geçiriyorsunuz fakat sonuca bir türlü tam anlamıyla ulaşamıyorsanız?

Bazen kilo veremez veya verdiğiniz kiloları kısa süre içinde yeniden  alırsınız­. Bedeninizi istediğiniz kiloda tutmayı başaramayınca mağlup olmuş gibi hissedip fazla kilo sorununuza bir de başarısızlık duygusunu eklersiniz ve ondan sonra aynı kısır döngü tekrar eder durur.

Kilolarını­zın sebe­bi sanılanın tam tersi yanlış beslenme ve durağanlık değil de bilinçaltınızdaki olumsuz inançlar olabileceğini hiç düşündünüz mü?
bilinçaltında kilo vermek, subliminal kilo verme

Kilo vermek amacı ile beden  iletişimi!
Hayatımızı şekillendiren  her deneyim, tekrarlayan her durum geçmişte yaşadığımız ve bilinçaltına yerleştirdiğimiz kodlarımı­zın yansımasıdır diyen  Spiritüel Gelişim Danışmanı Gülnur Ünal, "İlişkilerimizi, iş yaşamımızı, aşık olacağımız kişiyi, maddi durumumuzu nasıl ki bilinçaltımı­zın yönlendirmesiyle belirliyor isek bedenimizle olan ilişkimizde de başrolde bilinçaltımız vardır. Çözemediğiniz sorunlar, öfke, endişe, suçluluk, korku gibi duygular göbeğinizde, belinizde, bacaklarınızda birikmiş kilolar olarak karşınıza çıkabileceği gibi psikolojik bir yük meydana getirerek de sizi mutsuz yapar" diyor­.

Ruhsal açlığı değil bedeninizi doyurun!
"Her canlı doğumun­dan itibaren, ne kadar ve ne zaman yemek yeme­si gerektiği­ni bilir­­. Lakin bedeninizle iletişimi kesip sezgilerinize kulaklarınızı tıkadığınızda kendi gerçekliğin­den  de uzaklaşırsınız. Yiyeceklerin değil de onlara kazandırdığımız anlamların bedenimizi ve ruhumuzu ağırlaştırdığını kabul etmemiz gerekir­­. Zira fiziksel açlığınızı doyurmak amacıyla yediğinizde şişmanlamanız olanaklı olmaz ama duygusal açlığınız için yiyorsanız gerçek problemin kaynağını tespit etmelisi­niz­.

Üzüldüğünüz, kızdığınız, mutlu olduğunuz her an­da kendinizi buzdolabı­nın başın­da buluyorsanız duygusal boşluğunuzu doldurmaya çalışıyorsunuz demektir ama yediğiniz hiç bir çikolata sorununuzu çözmeyecektir­­.

Sizi yemeğe yönlendiren  duygunuzu fark ederek kendinizle bağlantıyı koparmamalısınız.

İlgili aramalar: kilo vermeyi kafaya koymak, biliçaltında kilo vermek, kilo vermek için biliçaltını harekete geçirmek, subliminal kilo verme