14 Temmuz 2015 Salı

En Etkili Selülit Tedavileri

Sponsorlu Bağlantılar:

En Etkili Selülit Tedavileri

Yaz aylarında fazla kilolar ve selülitler yüzünden paniğe kapılırız. Bahar aylarında selülitlerden ve fazla kilolardan kurtulmanın yollarını ararız. Plajda, kısa etekler ve kısa şortlarla gönül rahatlığınca gezmek ve eğlenmek istiyorsanız, öncelikle kendinize sonsuz güvenmeniz gerekir. Selülit problemi öz güveni kıran durumlardan bir tanesidir.

Selülitlerden estetik tedavilerle kurtulabilirsiniz. Bahar aylarında yaptıracağınız selülit tedavileri ve operasyonlarla yaza dilediğiniz gibi merhaba diyebilirsiniz.

Sağlıksız beslenme ve yeterince su içmeme, sporsuz yaşam gibi etkenlerin tetiklediği selülitlerden bakın hangi estetik operasyonlarla kurtulabilirsiniz.

Dolaşımı Düzenleyen Operasyon: Mezoterapi

Mezoterapi, dolaşımı düzenleyen bir operasyondur. Selülitleri oluşturan yağ parçalarını ilaçlar ve vitaminlerle iyileştirici ve selülitin engellenmesini sağlar. Selülit tedavisindeki en başarılı yöntemlerden biri olarak kabul edilir.

Mezoterapi tedavisinde seans sıklığı ve ilaçlar selülitin yoğunluk derecesine göre belirlenir. Mezoterapi operasyonunun bir seansı yaklaşık 30 dakika sürer. 15 seans sonrasında istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

15 Seansta Selülit Tedavisi: LPG

LPG cihazı adını Fransa’da ki üreticisinin adının baş harflerinden (Louis Paul Guitay) almıştır. 15 seansta selülitlerinizden kurtulmanızı sağlatan bir tedavi yöntemi. Haftada 3 seans yapılan bu tedavi daha sonralarda haftada ikiye indiriliyor. 15 seansı tamamladıktan sonra selülitlerinizden kurtulabiliyorsunuz.

Bu yöntem ilk önce alttaki selülit dokusunun ön plana çıkmasını sağlıyor daha sonra da bu problemi kökten çözüyor.

Yağ Dokularına Dalga Terapisi: Akustik Dalga Terapisi

Yağ dokularına verilen akustik dalgalar sayesinde selülitlerinizden kurtulmanızı sağlayan bu uygulamanın adı: Akustik dalga terapisi. Selülitli bölgeye şok dalgalar verilerek yağ dokusunda çözülme sağlayan tedavi, toplamda 4 hafta kadar sürüyor.